Гость. Ужин

Доктор Гумис
ми зман лё hаита,
стам хикити,
стам хикити - йамим у лайлот,
ах лё айа ли коль, лё милим, лё отйот.
штуйот..

лё ле гамре штуйот - аз тов ше бата.
тицтареф эляи - ешь стейк у батата,
ешь хумус фуль,
вэ hаколь ихйе кууль.
ках маим карим ми бээр
вэ бо недабэр.

ми зман рaцити лишъоль:
лама лакахта ли эт hа-коль,
лама ишъарта ли эт hа-кээв,
вэ йарэах аголь, вэ эйней а-зээв?

аль титэн ли гет,
слах ли аль hа-хэт,
вэ аль ташъир оти левад ба митбар.
элоим, тaви ли нэс ... им штаим сукар.