Сонечко

Белая Рысь
Сонечко моє ранесенько встає,
Промінням виграє, пісеньки співає!
Сонечко моє ранесенько встає
Посмішкою лагідною душу зігріває!

Співай же ж моя донечко,
Радій - життя прекрасне!
Милуйсь на небі сонечку,
Коли те небо ясне.

Коли ж на небі хмарки ходять,
Коли дощить, на серці жаль,
Ти знай, що все колись проходить:
І дощ, і вітер, і печаль.