Солодкiсть

Ваарг
Павутиння твоїх дівочих чар
ніби солодка вата липне до моїх думок
Глазурєва жирність твоєї шкіри
розтає у цій шаленій спеці
Від чого стаєш неймовірно звабливою
і водночас брудною

Прориваючи поверхневий натяг
закупорених вапном дірочок дýшу
Хочу виливатися на тебе
теплим і чистим потоком любові
Розтікатися по тобі
відмивати з тебе бруд