Я тебе зачарувала...

Ангелина Моисеенко
Я тебе зачарувала,
Полюбила, покохала,
Ти для мене мiй единий,
Мiй коханий, мiй мужчина.

Я тебе люблю безмежно,
I веду себе прилежно,
Нам з тобою добре разом,
I немае в нас образи.

Я з тобою, я з тобою,
Ми - едине, а не двоЕ,
Ми з тобой одна
сiм я,
Тiльки разом ти i я.

Мудрi очi, сильнi руки,
I гучнiше серця звуки,
А душа - пiснi спiвае,
Хто кохаЕ, той це знаЕ.

А одному, а одному
Важко бути навiть вдома,
Нас пiдтримуЕ сiм я,
Будем разом ти i я.

       19.08.2008.