присмак долi...

Алхимия Чувств Натали
присмак солі,
як присмак долі...
торкання вустами
несміле...
зцілував ти
сліз намистини...
чому серце моє
невільне?
що станеться завтра
з нами? -
тобі подарую
мрії...
ти очі мої
поцілуєш
і скажеш:
лоскочуть вії...