Кружляе парком нiжний жовтий лист...

Геннадий Сивак
Кружляє парком ніжний жовтий лист,
Все ковдрою казковою вкриває,
А я пишу своїй коханій лист,
Та осінь мене знову обіймає.

Кружляє парком ніжний жовтий лист,
А вітерець втручається у диво,
У листопада свій чудовий зміст,
І він життя доповнює щасливо.

Кружляє парком ніжний жовтий лист,
Дерева роздяглися, як моделі,
Господь дарує Світу Благовіст,
Щасливий кожен у своїй оселі.

Кружляє парком ніжний жовтий лист,
А здалеку мелодії гітари…
У кожної людини є свій хист,
Хоча витають у повітрі мари…

Берези, та тополі в повний ріст –
Яка краса у цю блаженну пору…
В ній неповторність вічності простору,
Кружляє парком ніжний жовтий лист.

Автор Геннадій Сівак.
30 серпня 2008 року.