Локомотив

Ваарг
Локомотив,
    ти втілення мужності:
Шарнірні суглоби,
    сталеві м'язи.
Локомотив
    пророк невідомих шляхів
І вірний супутник
               щоденних маршрутів.
Локомотив,
    тягни свої кістки вагонів
Наповнений соками
               наших думок про майбутнє.
Локомотив,
    взірець могутності,
Мені важко дивитися
    на тебе непорушного в депо
Локомотив,
    відвези нас з тобою туди,
Де вдосталь мастил, чиста білизна
    та розвинута інфраструктура перонів.
Локомотив,
    нам буде добре
Як на вокзалах
               так і між ними.
Локомотив,
    твоє ім'я
Стане символом
               руху вперед.
Локомотив,
    там де не буде рейок
Ми придумаємо їх собі.

Бо ми з тобою, Локомотив, добре знаємо:
Майбутнє – за залізницею!

              14.08.2008