Пiвнiчнi ведмедi

Ваарг
Коли опівночі згасають вогні міста
північні ведмеді континентального клімату
Лягають по ліжках
і роблять вигляд ніби їх нема
Все місто прикидається відсутнім
підмінює свій код на код темряви

Вони мріють про янгольське пір’я
але товста шкіра не здатна тримати його
Перезимувавши холод ночі
на ранок прокидаються від крику півнів
І під променями сонця вже не в силах
робити вигляд ніби нікого нема