Супергерой

Ваарг
Мені потрібен новий персональний
особистий індивідуальний супергерой
Лялькові двійники якого
ніколи би не ламалися
А мультики з його участю
транслювалися б цілодобово

На новий синець дівчини
він би не казав "фу"
А бив морди кривдникам
і приносив голову ворога на тарілці
Новий супергерой новий бог
суперзірка персональна