Осiнь

Ваарг
В час коли колір листя не встигає змінюватися
за кольором інтер'єру станцій метро
Мої думки по одній повільно падають
немов пір'їнки або сніжинки
У передчутті зими та холоду
розмов у один бік і в порожнини

Намагання написати листа марні
адресат самовидалився з мого світу
Комунікації набирають обертів
транспорт досягає швидкості бажання
Космічний вакуум втягує в себе
.. НЕ ПРИТУЛЯТИСЯ не притулятися!..