Наповнення

Ваарг
Я порожній
віддав все своє твоє і чуже
Проста оболонка
лише тіло і чиста кров
Стою в очікуванні наповнення
ловлю світло

Різнокольоровість зустрічних фар
іскрами своїми складається в єдине
У вічний вогонь
що палатиме в моїм серці
Я хочу наповнитись ним
очікуючи на автобусній зупинці