Глем-статика

Ваарг
Як відрізнити тебе
від манекена у вітрині
Яка різниця між тобою
та двовимірною рекламою білизни
Коли ти нерухомо спостерігаєш
зміну червоного на зелене

Коли ти робиш перший крок
коли ти доходиш середини
Навіть тоді коли ти на іншому боці
це виглядає як подіум
Ніби глянцеві фотографії
мертвого часу - статики