П янка сучаснiсть. 7

Ваарг
=ГРАЛЬНІ ..ТОМАТИ= палають крізь темінь
вóгняним "ГРАЛЬНІ" та вугольним "АВ"
Пивнì магазини наповнюють місто
пускають пìнну кров годують своїх чад
Роздмухуючи полум'я запалених уяв
пацанчиків із запахом жувачки й перегару

Натомість десь у сквері,
в пáрку, в сусіднім дворі...
Пахне зів'ялим каштановим листям;
повільно спливає фортуни заряд
І губиться в тріщинах сірих доріг
як в місяця надбитостях як в дìрках білозґару