Бал править ос1нь золота...

Геннадий Сивак
       Еммі.

Бал править ос1нь золота,
Листя танцює...
Чому тремтять твої уста?
Життя рахує.

Ось бавить погляди килим,
Чека кохана,
Відома тільки нам обом
Стежка бажана.

Автор Геннадій Сівак.
30 серпня 2001 року.