Нiч

Виктория Ищук
Відчуй цей тонкий і солодкий аромат
Так пахне ніч перед світанком, пряно
І знов мої листи не знайдуть адресат
Мабуть нам не судилося, коханий

Та я писатиму зірками на долонях
Вплету в молитви всі земні слова
Ледь чутний серця стук...у скронях
Мій милий, як без тебе ще жива?

Хай ніч з’єднає полюси лише на мить
Як інь і янь...як гріх і святість мрій
І під ногами хай земля, тепер тремтить
Хоча б на хвильку будеш тільки мій.
25.02.08