Фарбник

Ваарг
Моя монохромність потребує фарбника
не вистачає перцю забагато солі
бо ти постійно плачеш, постійно плачеш... припини!
Звари краще чогось кольорового
із сірого пилу наших з тобою міст
Щось рожеве як цвіт шипшини

тільки не червоне як кров або троянди
не треба жертвоприношень --
лише любов     просто кохай     ПРОСТО кохай
Я маю надію це додасть мені кольору
та підсипе спецій
у кашу яку заварили ми з тобою