Глемофонiя

Ваарг
Провідкú твоїх навушників
тягнуться глибоко під кофту
занурюючись в тебе біля шиї
Рожевість вовни та чорнота дроту
викликає відчуття полуничної м'якості
та гумової тягучості

Я зазираю в твої чітко підведені очі
намагаюсь відчути і там цю м'якість
але погляд зісковзує вниз по траєкторії проводу
Ось я бачу такі само рожеві – як шия – груди
сповнений ніжності рожевий живіт...
і раптом мене заливає рожева музика!