***

Ольга Чёрная Форсова
Білі конвалії
Ніжно укрили
Сполахи серця-
Яскравії крила.
Як же самотньо
В світі без тебе...
В небі як в морі,
В морі як в небі.
Ти залишаєш -
В серці в"януть квіти,
І ллється сум
Із зоряного неба.
А повернувся -
Розцвіли трембіти!
Мелодій кращих,
Рідний мій, не треба.