Не залишай мене на самотi

Татьяна Левицкая
http://makrus-studio.com/node/1719


Не залишай мене на самоті.
Даремно не примушуй сумувати.
У тебе все було в житті,
Проте я знаю, що таке кохати.

Я знаю, що любов свята –
Не тільки вогник полум’яний.
Хай відізвуться веснами жита
В моїй душі, коханий.

Засліпить очі сонце весняне
До благодатних сліз, до болю,
Хай спопелить живцем мене,
Щоб тільки поруч із тобою.

Не залишай одну на самоті,
В’язати думи, сльози, мрії.
Невже моє призначення в житті
Плести із марева гіркі надії?

Невже усе в твоїм житті було?
Мабуть, забулось, стерлось і зів’яло,
Змарніло, згодом відцвіло
І прахом на мої повіки впало.