Нас доля та кордони розлучили...

Валентина Яроцкая
Нас доля та кордони розлучили…
Пошлю тобі останній свій привіт
Вологим дотиком небаченої зливи,
Шаленим вітром пережитих літ.

Пошлю тобі я свій привіт святковий
Пташиною у голубому небі,
Бо з відгуком забутої любові
Мені тепер боротися не треба.