Зображення

Ваарг
Сни наздоганяють мене під ранок
скільки б я від них не тікав -
вони неодмінно покажуть тебе
Усміхнену, в контражурі
як на тій плівці, яку я ще не...
Проявив себе так незворушно

мабуть, ти очікувала більшого
Але ти, яку я інколи зустрічаю
і та ти, що справжня як уві сні -
це різні люди. із цим нічого не вдієш
Я залишусь незворушним
поки ти не проявиш справжню себе