A Love Supreme

Ваарг
to John Coltrane:

Верховна Любов
розбиватиме товщу бетонних стін
потужною акустичною хвилею
Розриватиме твої груди собою
Розтинатиме кокон самотності
уникаючи надмірного болю

Kров твоя пульсуватиме
крокам її контрабасу в такт
її руки нестерпно ламатимуть гармонію та ритм
А ти з відкритим ротом
не знатимеш - втікати чи поглинати
золото її обертонів