Владимир Туков Ева Яблокова Обезьянка Моди

Яблокова Ева
ОБЕЗЬЯНКА МОДИ
 
Из далёкой Африки
На белом пароходе
Любит путешествовать
Обезьянка Моди.
Все её наряды
По последней моде:
Их с собою возит
Обезьянка Моди.

Примеряет шляпки
Обезьянка Моди,-
Хочет быть красивой
При любой погоде;
Модная причёска ,
Туфельки на шпильках ,
Держит свою сумочку
Очень даже стильно !

Припев :

Обезьянка Моди
Обезьянка Моди,
Кушает бананы ,
Посещает страны ,
Ча-ча-ча танцует,
 Делает гримасы ,-
Обезьянка Моди
Любит «выкрутасы»!


Мавпочка Моді

З Африки далекої
Білим пароплавом
мавпочка-красуня
Любить мандрувати .
Що не день -у неї
Вишуканий одяг ,
що постійно Моді
возить із собою !

Приміряє знову
кращі капелюшки ;
та  блискучі  кліпси 
прикрашають вушка .
Зачіска модельна ;
туфельки на шпильках ;
Сумочку тримає
дивовижно стильно !

Приспів:

Мавпочка маленька -
стильна гарна  Моді
Їсть смачні банани ;
Полюбляє мандри ;
«Ча-ча-ча» танцює ;
Все строїть  гримаси :
Мавпочка-красуня
робить викрутаси !

Funny Monkey Mody

From the tropics Africa
On the big white seaship
Funny Monkey Mody-
She is fond of tripping.
And the best smart clothes-
For the Monkey Mody.
She sails round the world-
Monkey’s most modern !

Monkey Mody spends all time
For looking in the mirror,
So, she want be such fine,
She want be by leader.
Always she has hair - do ;
Always she has spike heels.
Even if bad weather,
Her sails filled with wind.

Refrain
Funny Monkey Mody
Funny Monkey Mody –
Monkey eats bananaes
Jorneyes through a countries,
Funny Monkey Mody
Funny Monkey Mody –
Mody likes gay dancing-
Mody’s many fancies.