Вiльно лiтаю птахом

Евланова Ольга
Вільно лiтаю птахом
Тисячі років
Щастя шукаю

Не вiднiмай моє небо
Богом молю
Себе збережи

Сонцем з тобою заграю
Вийди на світло
Вір що я поруч

Вільно лiтаю птахом
Тисячi років
Щастя шукаю