Tahir talibli

Авторской Страницы Авторской Стр
       Her seyi unutmaq olar

Her seyi unutmaq olar
Uca tanrinin adina
Aldanib yasamaq olar
Bir olumun umuduna


Dunya,kimdi endirdiyin
Kimdi kontoy dindirdiyin
Kimdi yen; mindirdiyin
Bir d;lisoy cin atina

Sular dey;-dey; gedir
DaSi doy;-doy; gedir
Adam gizlenmeye gedir
Belkede torpaq altina

18.10.2008