Du Imn es...

Сурен Асг Паргев
Хишум эм канач ачкерд,
Пнтрум эм кез аменур.
Чкан кахцрахам шуртере,
Ко пес чка ашхарум.

Сиров ерк эм еркум,
Ари, мут сеняки дуре баци.
Амбохч оре кез эм кнчум
Ари, вор сирте им чартасви...

Канчум эм ари, ари...
Аса индз: Ес ур гнам?
Ду индз хамар шох ареви,
Ду им серн эс хавитян!

Сурен Асг Пргев (отрывок песни)
28\09\08

Du Imn es... - (арм.) ты моя...