Чорнобривцi ростуть у садочку...

Валентина Яроцкая
Чорнобривці ростуть у садочку –
Так любила ті квіти мама!
Сіяв тато зелені рядочки –
Поливають доньки сльозами.

Чорнобривці не встигли розквітнуть!
А бутонів уже багато!..
На поріг завітало літо –
Та господар покинув хату…

Чорнобривці зійшли так рясно,
Тільки й горе зійшло рядками:
Батько ліг у землю невчасно…
Доньки плачуть: ні тата, ні мами…
       2008