П янка сучаснiсть. 6

Ваарг
вчора купив жетони в метро
дві штучки за гривню
за один з них доїхав додому
а сьогодні дивлюсь
на цей жетон що залишився
і дивуюсь
що він коштує вже не 50 копійок
а дві гривні

таке відчуття
ніби я придбав акції якоїсь компанії
і отримав неймовірно стрімкий
але надто малий прибуток
ось він, форекс!
чому я не придбав десять, чи навіть сто
таких жетонів вчора??
ЧОМУу-уу!??

я підходжу до першого, найближчого, турнікету
що приймає на себе основну масу пасажирів -
  він, як командир батальйону,
  своїми грудьми,
  а точніше своєю щілиною для жетонів
  і набитими цим зеленим пластиком тельбухами
  прикриває серця інших турнікето-бійців -
я підношу до нього жетон
і серце тужить за тими
дев'яносто дев'ятьма іншими,
не придбаними мною.
мене охоплює бажання не віддавати його
на пожирання цьому бездушному залізному стражеві
я не хочу, чуєш ти, бабцьо в будці!?
я не хочу віддавати свій жетон!
розумієш? я можу продати його
і наварити триста відсотків прибутку!!!
АА-АААА-ААА-А-А-А-а-а-а-а..а!!!!......!!
триста відсотків!!
 3   0   0    %    %   %     %  %  % % % %  % %