Все для тебе

Татьяна Левицкая
http://makrus-studio.com/node/1718

Відлуння гірське, насолода і втіха,
Зоряний шлях відкритого неба,
Пристрасть співучого спілого літа.
Все для тебе, коханий, для тебе.

Я віддам тобі все, зазирни в мої очі,
Там зорі є за душею,
Я зоряним шляхом ходила щоночі,
Щоб тільки зустрітись з тобою.

Тільки для тебе я буду востаннє
Любов із душі відпускати.
Як прикро, що в світі немає кохання
Для тих, хто не вміє кохати.

Ми вміємо, любий? Скажи, може, ні?
Чому ж опускаєш повіки?
Зоряний шлях розповів лиш мені,
Що кохання буває навіки?