Дождлiвоe, триптiх хокку

Ваарг
я ожідал вас
чуток было холадна
дождь задіржался

* * *
сідєл в кахфе я
і жьдал вас очінь долга
ви былі дома

* * *
я випіл кохве
і словно лівєнь сільний
я пал на зємлю