За мить до самогубства свiту, на украинском языке

Юлия Дзюба
За мить до самогубства світу,
Я лиш дописую цей лист.
Він буде схожий на сновиду,
Ії, не краще і не гірш.

Він ніби повість про вагання,
Хоч все розписано давно.
Він буде, ніби наростання,
Від крапки відліку до «0»