Т-сс, на украинском языке

Юлия Дзюба
Т-сс,
Це не чутиме в світі ніхто,
Мить, і ніхто тебе не почує,
Мить, і ніхто тебе не дарує,
Т-сс,
Це не чутиме в світі ніхто,

Т-сс,
Не балакай так гучно до стелі,
Ай! Заскрипіло іржею у серці,
Ай! Дуже болісно нотам від терцій,
Т-сс,
Не балакай так гучно до стелі,

Т-сс,
Він іде, а ти слухай натхнення,
Шурх… Скатертина розкладена біла,
Шурх… А я очі відкрити не вспіла,
Т-сс,
Він іде, а ти слухай натхнення.