Remembering

Ваарг
to Avishai Cohen:

Спогади. споглядаєш в минуле
торкаєшся пальцями до струн
торкаєшся музикою до чужих сердець
Ніжно. по краплі збираєш любов
черпаєш декою, наповнюєш до краю
аж поки не виливатиметься назовні –

На сцену, на інші інструменти,
в партер, в кінець зали, а тоді
В цьому морі зародиться дельфін
і витягне з дна кілька приречених душ
подарує їм таке просте але необхідне повітря
Після чого назавжди оселиться в твоєму контрабасі