Менi так легко серед тих людей...

Валентина Яроцкая
Мені буває важко між людей…
Живу піввіку, та не вмію жити:
Слова улесливо та вчасно говорити,
Коли потрібно, голову схилити…
Мені буває важко між людей…

Мені буває важко між людей,
Які збираються, щоб ближнього судити,
Щоб золотом лихі діла творити…
Вже тільки часу мало – вчитись жити…
Але ж буває й легко між людей…

Мені буває легко між людей,
Що серцем притулилися до Бога
Та полюбили лісові дороги,
Поля, тумани, на річках пороги…
Мені так легко серед тих людей…