Душа

Виктория Ищук
Душа болить, що виходу нема,
Такий великий світ, а як в’язниця
І тиша навкруги, мов біль німа
Душа моя - пораненная птиця...

Не вистачає сил зробити крок
Кругом гірка безодня і мовчання,
Святе падіння стомлених зірок
І навпіл розподілене кохання!
28.08.05