***

Черная Радуга
Ти знаеш,милий мій, коханий,
Тебе люблю я більш життя.
Відкрив мені ти світ незнаний,
Величний світ прекрасного буття.

Твої вуста для мене - насолода,
А дотик твій - спасення для мене.
Без них - в душі моїй негода...
Невже мене ця доля не мине?

Невже сама я жити мушу?
Невже без тебе, любий мій, скажи!
За тебе чорту згодна я віддати душу,
Не допусти цього, коханий, поможи!

Врятуй мене від цих болючих мук,
Від страху, ревнощів і болю,
Я не витримую нових розлук,
Я вже втомилась клясти долю..

Прийди до мене, обійми,
Скажи, що любиш і сумуеш.
Мою любов, мов дар прийми...
Та не мене...а іншу ти цілуеш...