Дискретнiсть

Ваарг
Крок за кроком то сходиш то підіймаєшся
Буває сходиш у гастроном за пляшкою
і назад швиденько раз-два
А буває сходиш в оперний
і весь вечір змарновано
При чому в обох випадках

Куди не йди - вгору чи вниз
раз-два роз-дав себe
Вже не слід лишаєш а саме ноги
Стараєшся, об кожну сходинку стираєшся
Та чи слід триматись за поручень віддаючи ще й руки?
може швидше покотом?