Коханий, кохана

Татьяна Левицкая
http://makrus-studio.com/node/579

Знову серцем безупинно
Я до тебе, любий, лину,
До грудей твоїх, коханий,
Доленосний, незрівнянний,
Мій єдиний, мій жаданий.

Тільки поглядом зустрілись,
Від кохання засвітились,
І сльози не відвести,
І доріг не обійти,
І до тебе не дійти.

   Приспів

Де ходили поруч, мила,
Ти любив і я любила.
Там, де солов’ї співали,
Ми світанок зустрічали.
Де стояли під вербою,
Розпрощалися з журбою.
Там де солов"ї співали
Ми любили і кохали.

І дощитиме, аж поки
Не зіллються наші кроки
В один спільний назавжди.
Я молитиму світи,
Щоб прийшов до мене ти.