Karevor e in Armenian

Анна Иерусалимская
Karevor e, vor du kas,
Yes el kam...
Yev vochinc, vor du txres,
Yes el lam,
Arcunqov verqers lvanam,
Vor qo masin mtacem,
Vor qez zgam
Karevor e, vor du kas,
Yes el kam...

Zhamacuyci xaxand yntacqy yes poxeci,
Martncheci yes qez hamar - partveci
Qez korcnelov - qez verstin sireci

Lrir, gna
Spasir,
Xosir, mna...

Ognir indz
Yes chgitem sirel
Yes qez tandjum em,
Nerir indz,
Yes chgitem sirel,
Yes qez chnshum em
Xul lrutyan medj yes qez het xosum em
Amen vayrkyan miayn qez het kisvum em
U spasum...
Anhimn spasum em

Yes chgitem sirel,
Baic ete da chi sery,
Uremn sery veracel e
Ais ashxarhic i spar...

Karevor e, vor du kas,
Yes el kam...