Я кохав

Ассела Хок
1.
Я не кохав тебе,
Я не любив тебе,
Я не кричав тобі,
Щоб ти була зі мною.
Я не хотів тебе,
Я сумував один,
Серед своїх тортур,
Тонув мов повний човен.
А ти стояла поряд
        Та дивилась в небо
        Бачила мене там
        Та кохала знову
        І кричала мені,
        Що кохаєш безмежно,
        Що будеш зі мною,
        Мов життя безкінечно.

Пр-в:
А я мовчав!
Я мовчав про тебе!
Я кричав!
Я кричав що треба!
Я хотів!
Я благав сердечно!
Я любив…
Я кохав безмежно…

2.
Ти не хотіла чути,
Що будеш без мене,
А я був один,
Але зміг, як треба.
Помирав в ночі,
Все оживая зранку
Став сам собою
Лише спозаранку.
А ти стояла поряд
        Та бачила зорі
        Все любила мене
        Наче знов і знову.
        Я дивився на тебе
        Та бачив ці очі
        Вони казали мені,
        Що я без них вже не зможу!

Пр-в.