Шукай себе - укр

Анна Бех
Шукай серед протоптаних стежок
Свою єдину!
Хай її не буде!
Хай краще буде твій найперший крок
У трави, де ще не ступали люди.
Серед нічних напівзабутих снів
Згадай один лиш - Боже одкровення,
І серед тисяч мов, мільйонів слів
Лиш ті знайди, в яких - твоє натхнення!
Шукай своєї власної краси,
Твори її з великої любові -
Немов новонароджену, неси
У подарунок променистій мові!
Шукай рятунку в стомленому дні
Опісля гомінкої косовиці,
Коли у очі зазирнеш сумні
Холодної пречистої криниці...
Шукай себе...
Шукай себе...
Шукай...