подражание Артему Антонюку

Ваарг
і сонце сідає
ти сідаєш в електричку
і сонце встає
ти їдеш в електричці стоячи

бабці жують непродану ковбасу
пацанчіки п'ють пиво із
нерозбитих о чиїсь голови пляшок

і сонце стає
на захист прав споживачів
і сонце сідає
за ґрати беручи провину на себе