Ти дав менi час для затишшя

Хейли Грепс
Ти дав мені час для затишшя.
І ось тепер, коли мені хочеться кричати, я мовчу.
І ось тепер, коли мені хочеться вити, я тихенько скавчу.
Тихенько скавчу подумки. Я не смію порушувати тишу навіть у своїй голові.
Щоразу я тисну на клавішу миші, я бачу тишу. І мені байдуже, що тиша римується з мишею.
Ви думаєте, літери не говорять? Літери говорять, гомонять, промовляють.
Мені похмуро. Чому мені похмуро. Мені похмуро, тому що мені не сонячно