***

Анна Черемкина
You don't know how I want it.
It's need for me like sky above.
I want to have just little bit,
Just little of your love.

Your eyes for me like deepest sea,
Your smile for me like sunshine.
It's greatest what I've ever seen
I want you to be mine.

My heart is your, your heart not mine,
But if you're happy, I'll be fine.
And so, we couldn't be together
Just know, I love you forever.