Перкуссия дождя

Хейли Грепс
морось сеется
перкуссией дождя
вызываю тебя


***
на серці злива
голосом дощовиці
викликаю тебе

мжичкою сіється
порухом дощовиці
викликаю тебе

задощила хмара
краплями пролилась імла
може ти йдеш