***

Любовь Козырь
Вже пізно любити,
Ще рано забути,
Ну що ж нам робити?
Ну як же нам бути?

Ще вдосталь надії,
То часу замало,
Ще дихають мрії,
Які я плекала.

Вже пізно прощати
Й кохати вже марно,
І варто тікати
Із світу, де хмарно.

               05.01.2003