Менi свiтить крiзь тьму ночей

Валентина Толошная
Мені світить крізь тьму ночей
І примушує битися серце
Дивний погляд твоїх очей
Синіх-синіх, мов два озерця.

Підійди, обніми, приголуб
Я загляну в кохані очі
Лишні стануть тоді  слова,
Що тобі я сказати хочу.

Що без тебе лиш смутком живу
Заспокоюю мрією серце.
Кожен день мене кличуть, зовуть
Твої очі, мов два озерця.

1985.