Мой щенок - My little dog

Людмила Ларичева
               
                My  little  dog, which  jumps,  as  a  frog,
                Went  from  home  into  great  fog .
                I  looked for  him, but  all  was  in  wain !
                He  came  back  at  the  morning, -
                And  we are happy  again !            
                1995г.



                МОЙ   ЩЕНОК

                Мой  шустрый  глупенький  щенок
                В  туман  удрать  из  дома  смог!
                Весь  день  искала  я  щенка …
                Напрасно! – Нет  нигде  Дружка!
                А  утром: глядь – он  под  окном!
                Мы  снова  счастливы  вдвоем!
                2001г.