Украiно!!!

Ланам84
УКРАIНО в багрянiм серпанку,
в цвiтi поля i в шелестi трав
просинаюсь я з думкою зранку
щоб робив якби Тебе не мав.

УКРАIНО - Ти рiдна домiвка,
Ти - единая ненька моя
Ти - верба, Ти - калина, сопiлка,
Й пiсня волi - св;ященна земля.

УКРАIНО в цвiтi верболозiв,
в лiтню спеку й в зимову метiль,
лиш iз-за ТЕБЕ ллються моi сльзи,
лиш iз-за ТЕБЕ терпiтиму бiль.

УКРАIНО чому Ти страждаеш,
чом мовчиш i все терпиш - чому?
Знаю я що Ти мене кохаеш,
знай - Тебе не вiддам нiкому!
 
УКРАIНО де б не довелося
менi бути - ТИ знай лиш одне –
я до ТЕБЕ душою горнуся,
я вернуся хоч вiчнiть мине!!!

30.01.2001