Мати

Любовь Купцова
Тополі, стрункі берізки,
Високе небо - це воля.
Калини червоної слізки -
Країни моєї доля.

Голубки загубленої крила -
Це нашої мати доля.
Життям своїм діток вкрила,
Згоріла, немов свіча.

Пісень доспівати не встигла -
Любові їй було мало.
У серці твоєму одлига,
А матінки вже не стало...